8. päivä , Ala-Kitkalta paluu alkupisteeseen – Wild brown beariin

Eilen illalla Törmälässä pääsi ajoporukka kunnon saunaan. Torstainen paini ja rodeo pitkin metsiä ja soita tuntuu vieläkin käsissä.  Mika tunsi kipuja ehkä eniten sillä hän ajoi viimmeisenä letkassa toisten kyntämää reittiä ja alla vielä porukan painavin pyörä.Aamun startit on hiukan tahmeita tälläisten päivien jälkeen, mutta muutaman sladin jälkeen alkaa taas tuntua hyvältä.:-)

Aamulla on Törmälässä taas tehty kattilallinen puuroa niin kuin jokaisena ajopäivän aamuna. Päivän syömiset onkin sitten olleet niin ja näin, niin on kiireisiä päiviä ollut…

Tänään ympyrä sulkeutuu ja porukka suuntaa Ala-Kitkajärveltä Wild brown beariin. Suorinta tietä matkaa on vain 285km, mutta sitähän ei mennä. Tämän päiväinen reittikin on suunniteltu ennakkoon ja se kulkee soralla. Soraa lennätetään päivän aikana 480 km.

Ari, Jonkko, Anja, Kay, Jaska, Sakke ja Mika

Täältä löytyy lisää  KUVIA     http://kuvablogi.com/blog/9421/55

Kello 12.45  Jonkko joutui keskeyttämään Alavuokin Shellille. Pyörä alkoi pitämään sen verran kovaa ääntä että viisainta oli antaa sille armoa ja lopettaa ajo.Huoltoauto oli ehtinyt jo sen verran Jonkon edelle että hän päätti ottaa taksin ja noutaa pyörän omalla pakulla.Leiriin oli enää 48 kilometriä, ei siis paljosta jäänyt vaille.  Kolme päivää kottarainen on jaksanut kulkea suuremmin valittamatta vaikka kytkintä ei ole pelissä.  (Umbasta koukaten lähelle Muurmanskia ja sieltä Alavuokkiin ). Harmi 😦 .

Iltapäivällä kello 16.00 soratiet oli ajettu ja joukko saapui Wild Brown Beariin.Jonkko oli ehtinyt tällä aikaa hoitaa oluet ja makkarat leiriin samalla kun kävi noutamassa pyöränsä.

Sää suosi lähes koko päivän ajan, vasta viimeisellä viidellä kilometreillä alkoi satamaan. Sade pesi pyöristä Venäjän mudat ja turpeet pois, olipa harmi sillä ne antoi kovasti ”kurapyöräilijä uskottavuutta”. ?

Ajankohtaista

Metsäkanalintujen metsästys alkaa lauantaina
Metsäkanalintujen metsästyskausi alkaa 10. syyskuuta.Sakke sai kauden ensimmäisen kanalinnun metsästettyä.

Sakke ja Ukko Metso - 10.9.2011

En tiennytkään että Sakella on metsästäjän taidot. Metso kopsahti keskelle keulaa ja menetti lentokykynsä. Iso lintu ei kopsauksesta kuollut ja yritti pyrkiä suojaa siipiään raahaten. Jaska juoksi linnun kiinni ja päästi sen sielun toisella kopsauksella taivaaseen. Kanalinnun suolistus oli Jaskalle tuttua touhua ja kaikillehan kelpasi ja maistui vaihteeksi kunnon lounas: Nuotiolla paistettua metsoa puolukoiden kanssa.

Saksalaiset ystävämme Anja ja Kay ovat saaneet varmaan kokea ikimuistoisen ajoreissun joka ei tule unohtamaan. EI PASKA IDEA ! sanovat he yhteen ääneen ja nauraa. Anjalla ja Kaylla pyörät pelasi ja ajo sujui. Anjan pyörän jousitusta säädettiin alkumatkasta paremmaksi ja sittenhän se pyörä alkoi kulkeakin niin että pienestä tiputus yrityksestä huolimatta Anja pysyi Jonkonkin perässä ongelmitta. Anja on niitä naisia jotka osaa ajaa.Kyllä kaatua saa mutta ei jäädä makaamaan. HYVÄ ANJA !

Anja in Varzuga

Kurapyöräilijän kirjanpito

Kay

Nyt sitten saunaan ja on loppupalaverin paikka.

Huomenna on leirin purku ja kotiin paluu. Kunhan miehet hiukan huilaa ja vetävät henkeä niin he kirjoittavat seuraavan artikkelin tähän blogiin. KUSKIEN OMAT TARINAT.

KOLA TOUR 2011 on nyt minun osaltani ohi – Mukava oli tämäkin reissu. Kiitos kaikille jotka teitte matkaa kanssani kotisohvalta.

– Capon Lea –

 

Mainokset

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Kola Tour. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s