4. päivä – Kantalahti / Kuzomen

Muutamia viestejä on päivän aikaan tullut ja niistä olen saanut selville että porukka on jakautunut kahteen. Å ( Mika) ja Jonkko ovat edelleen Kantalahdessa. Jonkkon pyörän korjaukseen on mennyt koko päivä aikaa. Kiril, Kantalahden motoristi on tehnyt uuden osan kottaraiseen, mutta se on vaan ensiapua. Vaikuttaa siltä että Jonkon matka lyhenee ja keula täytyy kääntää kohti Sallaa. Kaksikko pohtii huomis aamuun asti mahdollisuuksia jatkaa tai palata. Aina kaikki ei mene odotusten mukaan tässä harrastuksessa.

Matkaa on taitettu kartassa olevan reitin verran + joku pätkä kahteen kertaan 🙂

Kärkijoukko on nyt muuttunut ja siinä ajaa: Anja, Ari, Jaska,Kay sekä Sakke. Leiri on pystytetty 25 km Umbasta itään. Paikkana on kosken ja meren ranta.

Tänään on päästy myös isolle hiekkalaatikolle leikkimään.Ylä puolella olevassa kartassa on ajoreittiä leikkipaikalle. Jaska tietenkin nuorimpana osaa nämä hiekkalaatikko leikit :  ” Kuzomen dessert 195km /h ”. Tuli onneksi vain hyviä kakkuja eikä pahoja.

Tässä leikkipaikalta kuvia:

 

Sää leirissä 6.9.2011 näyttää tältä:

Capon Lea : Odottelen lisää tietoa päivän tapahtumista ja päivitän tilannetta

Mainokset

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Kola Tour. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: 4. päivä – Kantalahti / Kuzomen

  1. SamiV sanoo:

    Kyllä on tuo Kuzomanin aavikko just niin upean näköistä mitä arvelinkin. Voi vitsi noiden teknisten ongelmien kanssa mutta välillä niitä vaan sattuu. Ainahan tulee uusia reissuja.

  2. Hauskaa on !!! – Voi veljet, tänään uudestaan ja koko porukalla. Tekniset ongelmatkin saadaan korjattua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s