2. päivä – Etujoukot Kantalahdessa

Aurinko on paistanut kaikille 🙂

Etujoukot Ari,Jonkko ja Å on menossa kohti paikkakuntaa Louhi. Matkaa sinne noin 65km. Pientä säätöä joutuu hiukan tekemään ennen kun Louheen porukka pääsee, sillä Arin pyörän takahäkin yläpultit on poikki.

Tuossa porukassa kekseliäisyyttä riittää.  Huoltoauton työvälineet olisi antanut kovasti helpotusta korjaukseen, mutta kun se on edelleen Vuokkiniemellä niin toimeen on tultava omin eväin. Tiet on ilmeisesti aika monttuisia ja vauhtia ollut sen verran että monttuja ei ole ehtinyt kiertämään. ?

                 LOUHI  http://fi.wikipedia.org/wiki/Louhi_(Karjalan_tasavalta)

Saken olen bongannut spotin kautta Kuhmosta, näyttäisi olevan Sormulan teollisuusalueella – Mieheni tuntien on varmaan laitettu hanskat käsiin ja ruvettu hommiin. Saas nähdä tulkitsinko tämän spotin oikein ? Odotan puhelua jossa Sakke ilmoittaa huoltoauton osan korjatuksi. Taidan olla optimisti.

Vuokkiniemeltä ei ole kuulunut mitään. Huoltoporukka Aki ja Ali on varmaan laittaneet leirin pystyyn ja pitävät toisilleen seuraa.  Anjan, Kayn sekä Jaskan on ollut mahdollisuus tutustua lähiseutuun ja maastoihin, mutta ovatko ne sen tehneet ???

Jospa sitten illalla tulisi oikeaa tietoa niin ei tarvitse olettaa ja ennustaa

Capon Lea

*****************************************************************************************

Kyllä,  puhelin soi kello 17.30 kuten osasin odottaa. Huoltoauton viallinen osa on nyt kunnossa, laakeri ja stefa vaihdettu.

  •  Iso KIITOS Kuhmoon !

Täältä saa hyvää palvelua: http://www.nopanauto.fi/

Sakke pääsi osan kanssa matkaan ja näytti olevan rajalla klo. 18.40. Ajoaika Vartiuksesta -Vuokkiniemelle noin. pari tuntia.

Huoltoautossa on sen verran hyvät työvalot että yövuoro pystyy työskentelemään.Oletan että auto on kunnossa aamuksi.Työolosuhteet yötyöläisille on varsin hyvät  : Sää pilvetön ja +7. Varoitukset :Yökköset, kehrääjät sekä muut öiset pörrääjät saattavat esiintyä suurina parvina loistavien lamppujen läheisyydessä.

**************************************************************************************************

Ilta toi tullessaan kuulumisia Vuokkiniemeltäkin. Jaska sekä Saksalaiset ystävämme Kay ja Anja eivät ole olleet suinkaan toimettomana vaan ajaneet pitkin soita ja kankaita 370 km.  Sora ja turpeet on saatu käännettyä nyt näilläkin nurkilla.

Å ( Mika ) laittoi vietiä: Kantalahdesta, Arin pyörää tutkitaan paikallisten motoristien voimin.Korjaussuunnitelma kuuluu puheista päätellen olevan selvä.:-)

Ilmeisesti Arin pyörää on saatu kursittua kokoon koska Louhi jäi taakse ja kuva on Kantalahdesta.Näyttää jo kuvan perusteella sen verran hämärälle että yöpuuta on etsittävä. Huomenna saattaa olla vuorossa Arin kottaraisen entisöinti työt venäläisten motoristiveljien kanssa ?

Sakelta tuli vielä tietoa kello 22.00 ” Auton akseli asennetaan aamulla ja se kulkee  Kalevalasta ison tien kautta Kantalahteen ” Kaksipyöräisillä liikkujat ( Sakke, Jaska, Kay ja Anja ) suuntaa Umbaan.

Hyvää yötä Vuokkiniemelle ja Kantalahteen, kaikille varmaan uni maistuu.

Capon Lea

Mainokset

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Kola Tour. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: 2. päivä – Etujoukot Kantalahdessa

  1. leena elina sanoo:

    Ari voisi hiukan kaasukahvaa pyöräyttää pienemmälle, niin ei kotari ihan hajoa jo alkutaipaleella, toivovat vaimo ja tytär

  2. wega51 sanoo:

    Это вам жутко повезло!! А так могли и не дождаться помощи!

  3. Удача всегда нужна

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s